Психологічний супровід здоровʼязберігаючих гуманітарних проектів у позашкільному навчальному закладі - Фоменко, А. Г. (КНТУ, 2014)
В даній статті розглянуто основні аспекти психологічного супроводу здоров’язберігаючих гуманітарних проектів в позашкільному навчальному закладі.
Keywords: здоров’я; соціалізація; валеологічна культура; соціальна компетентність; проектна діяльність