Виготовлення безпористих деталей з використанням газогідратних технологій - Скрипник, О. В.; Клименко, В. В.; Свяцький, В. В.; Віхтоденко, А. А.; Skrypnyk, O.; Klymenko, V.; Sviatskyi, V.; Vikhtodenko, A. (Science and education LTD, 2015)
Розглянуто спосіб виготовлення безпористих деталей з використанням газогідратних технологій. The method of manufacturing of non-porous parts using gas-hydrated technologies is considered.
Manufacturing of non-porous parts using gas-hydrated technologies
Keywords: газовий гідрат; двоокис вуглецю; порошковий матеріал; газостатичне пресування; технологічне обладнання; gas hydrate; carbon dioxide; powder material; gas-static pressing; technical equipment