Інформаційні системи управління підприємствами і організаціями. Самостійні роботи - Ніколаєв, І. В.; Замуренко, Д. В.; Николаев, И. В.; Nikolaiev, I.; Zamurenko, D. (ЦНТУ, 2020)
Методичні вказівки містять перелік тем, що виносяться на самостійне опрацювання, орієнтовну тематику рефератів, питання для самоконтролю, тестові завдання та рекомендовану літературу з інформаційних систем управління підприємствами та організаціями. Методические указания содержат перечень тем, которые выносятся на самостоятельную проработку, ориентировочную тематику рефератов, вопросы для самоконтроля, тестовые задания и рекомендуемую литературу по информационным системам управления предприятиями и организациями. The guideline contains a list of topics to be submitted to an independent study, subjects indicative abstracts, questions for self-control, tests and recommended literature on information systems for managing enterprises and organizations.
Информационные системы управления предприятиями и организациями
Information systems for managing enterprises and organizations
Keywords: інформаційні системи; виробничі системи; ERP; BAAN IV; збут; постачання; склади; планування; информационные системы; производственные системы; сбыт; снабжение; склады; планирование; information systems; manufacturing systems; distribution; supply; warehouses; scheduling