Аудит податку на додану вартість як складова аудиту податкового потенціалу інноваційно-інтегрованих структур - Ватульов, В. А.; Vatulov, V. (ЦНТУ, 2024)
Статтю присвячено дослідженню напрямів удосконалення контролю якості під час проведення аудиту податку на додану вартість як складової аудиту податкового потенціалу інноваційноінтегрованих структур та оптимізації аудиторських процедур в контексті оцінки ризикованості платників податку та їх господарських операцій тощо. The article is aimed at studying the areas of improvement of quality control in the course of value added tax audit as a component of the audit of tax potential of innovation-integrated structures and optimization of audit procedures in the context of risk assessment of taxpayers and their business operations etc.
Value Added Tax Audit as a Component of the Audit of the Tax Potential of Innovative Integrated Structures
Keywords: аудит; податок на додану вартість; інноваційно-інтегровані структури; податковий потенціал; audit; value added tax; innovation-integrated structures; tax potential