Участь України у процесі глобалізації економіки - Ковальчук, О. В.; Мірзак, Т. П. (КНТУ, 2010)
У статті описані процеси глобалізації економіки як основи формування світового господарства. Доведена необхідність для України перебудови шляхів активної взаємодії зі світовим господарством на основі уважного вивчення світового досвіду високорозвинених країн.
Keywords: зовнішньоекономічні зв’язки; глобалізація економіки; транснаціональні корпорації; міжнародний поділ праці