Оцінка ефективності кредитної політики АТ «Мотор-Банк» - Кравченко, В. П.; Безтака, С. А.; Kravchenko, V. (ЦНТУ, 2025)
Досліджується ефективності кредитної політики АТ «Мотор-Банк».
Keywords: банківський менеджмент; аналіз банківської діяльності; кредитування