Досвід автоматизації розрахунків при виконанні курсової роботи «Балочна клітка» - Портнов, Г. Д.; Дворніченко, А. П. (КНТУ, 2010)
В статті обговорюються методичні аспекти автоматизації розрахунків при виконанні курсової роботи «Балочна клітка» курсу «Металеві конструкції» за допомогою розрахунково-обчислювального програмного комплексу SCAD for Windows
Keywords: сталі; сортамент; профілі; гнучкість; болти