Звітність у системі управління соціальними витрати - Юрченко, О. В.; Yurchenko, O. (БУМІБ, 2011)
У статті проведено аналіз можливостей звітності щодо формування інформаційного забезпечення управління соціальною діяльністю та витратами, що пов'язані з нею. Обґрунтовано необхідність застосування соціальної звітності для вирішення проблем управління соціальними витратами. Analyzed in the article reporting capabilities, providing information on the formation of social activities and costs associated with it. The necessity of application of social accountability for resolving problems of social costs.
Reporting system of social costs
Keywords: соціальні витрати; інформаційне забезпечення; бухгалтерський облік; фінансова звітність; статистична звітність; соціальна звітність; social costs; information management; accounting; financial reporting; statistical reporting; social reporting