Інноваційні моделі електронної комерції: аналіз сучасних стратегій та тенденцій - Сарібекян, Г. О. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: цифрова трансформація; електронна комерція; мобільна комерція