Оцінка розрядних напруг по величині струму витоку ізоляторів, що знаходяться під робочою напругою - Котиш, А. І.; Котыш, А. И.; Kotysh, A. (Електротехніка і Електромеханіка, 2006)
Запропоновано метод визначення розрядної міцності підстанційної ізоляції на основі виведеної функціональної залежності між струмом витоку ізолятора і його розрядною напругою. Предложен метод определения разрядной прочности подстанционной изоляции на основании выведенной функциональной зависимости между током утечки изолятора и его разрядним напряжением. A method is proposed for determining the discharge strength of substation isolation based on the deduced functional relationship between the leakage current of the insulator and its discharge voltage.
Оценка разрядных напряжений по величине тока утечки изоляторов, находящихся под рабочим напряжением
Estimation of discharge voltages based on the leakage current of insulators under operating voltage
http://www.kpi.kharkiv.edu/eie/pdf/eie_2006-1.pdf адреса першоджерела
Keywords: розрядна напруга; ізолятор; разрядное напряжение; изолятор; discharge voltage; insulator