Побудова інноваційної моделі адміністрування онкологічного центру в умовах війни - Калінка, Оксана Богданівна; Kalinka, Oksana (ЦНТУ, 2025)
Мета роботи полягає у науковому обґрунтуванні та розробці інноваційної моделі адміністрування онкологічного центру, здатної забезпечити стійкість, адаптивність та ефективність управління в умовах воєнного стану. The purpose of the thesis is to scientifically substantiate and develop an innovative administrative model for an oncology center that ensures stability, adaptability, and effective management under wartime conditions.
Building an innovative model of oncology center administration in wartime conditions
Keywords: інноваційна модель; Agile-менеджмент; Lean-менеджмент; innovative model; Agile management; Lean management