Програмне забезпечення системи інтелектуального розпізнавання графічних образів - Поладов, Арслан; Poladov, Arslan (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи інтелектуального розпізнавання графічних образів. Метою розробки є програмне забезпечення системи інтелектуального розпізнавання графічних образів. Результат роботи – програмна реалізація системи інтелектуального розпізнавання графічних образів. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11.Програму розроблено в середовищі Delphi 10.4. In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for the system of intellectual recognition of graphic images. The purpose of the development is the software of the system of intelligent recognition of graphic images. The result of the work is the software implementation of the system of intelligent recognition of graphic images. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Delphi 10.4 environment.
Software for the system of intellectual recognition of graphic images
Keywords: комп’ютерна інженерія; розпізнавання графічних образів; computer engineering; recognition of graphic images