Менеджмент якості продукції як чинник економічної безпеки підприємства - Якименко, Людмила Миколаївна; Yakymenko, Liudmyla (ЦНТУ, 2024)
Метою виконання роботи є дослідження ролі та значення менеджменту якості продукції у забезпеченні економічної безпеки підприємства, розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності системи управління якістю для зменшення ризиків і зміцнення конкурентних позицій підприємства на ринку. Основним завданням виконання цієї роботи є дослідження дійсної практики менеджменту якості підприємства харчової промисловості та порівняння її з теоретичними основами, виявити основні проблеми та недоліки та розробити пропозиції для покращення управління якістю підприємства як чинника економічної безпеки. The purpose of this study is to examine the role and significance of product quality management in ensuring the economic security of an enterprise, as well as to develop recommendations for enhancing the efficiency of the quality management system to mitigate risks and strengthen the company's competitive market position. The primary objective of this research is to study the current practices of quality management at a food industry enterprise, compare them with theoretical foundations, identify key issues and shortcomings, and propose recommendations for improving quality management as a factor of economic security.
Product Quality Management as a Factor of Enterprise Economic Security
Keywords: якість продукції; економічна безпека; система управління якістю; product quality; economic security; quality management system