Програмне забезпечення центру генерації, сертифікації та розподілу ключів у корпоративній мережі - Ільченко, Святослав Вадимович; Ilchenko, Sviatoslav (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для центру генерації, сертифікації та розподілу ключів у корпоративній мережі. Метою розробки є програмне забезпечення центру генерації, сертифікації та розподілу ключів у корпоративній мережі. Результат роботи – програмна реалізація центру генерації, сертифікації та розподілу ключів у корпоративній мережі. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Builder C++. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed, which is intended for the center of generation, certification and distribution of keys in a corporate network. The purpose of the development is software for the center of generation, certification and distribution of keys in a corporate network. The result of the work is the software implementation of the center of generation, certification and distribution of keys in a corporate network. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software are provided. The program can be used on PCs with Windows 10/11. The program was developed in the Builder C++ environment.
Software for the center of generation, certification and distribution of keys in a corporate network
Keywords: комп’ютерна інженерія; генерація; сертифікація; розподіл ключів; корпоративна мережа; computer engineering; generation; certification; key distribution; corporate network