Стратегічний та інноваційний менеджмент у сфері фінансово-економічної безпеки - Левченко, О. М.; Андрощук, І. О.; Немченко, Т. А. (ЦНТУ, 2022)
Методичні рекомендації з вивчення дисципліни для для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 "Менеджмент" ОПП «Управління фінансовоекономічною безпекою» галузь знань 07 «Управління та адміністрування» покликані допомогти здобувачеві оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками зі стратегічного та інноваційного менеджменту суб'єктів господарювання, зокрема щодо розуміння сутності і необхідності розробки стратегії підприємства, оцінки зовнішнього та внутрішнього середовища, в якому діє організація, розробки основних напрямків, методів та інструментів досягнення поставлених цілей в наявних можливостях і в ситуаціях, що складаються. Методичні рекомендації включають перелік тем з дисципліни з питаннями, що підлягають вивченню, теми рефератів, практичні завдання, тестові завдання для контролю знань, перелік питань до підсумкового контролю та список рекомендованої літератури.
Keywords: практичне заняття; індивідуальне завдання; перевірка знань; питання до екзамену