Управління стратегічним розвитком дорожньо-експлуатаційного підприємства - Сікач, Артем Юрійович; Sikach, Artem (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у вивчення наукових гіпотез та проєктування методико-практичних пропозицій з удосконалення стратегічного розвитку дорожньо-експлуатаційних підприємств. Мета роботи зумовила постановку наступних завдань: －вивчити наукові підходи до розгляду теорій стратегування розвитку підприємств; －сформувати методичні підходи до аналізу складових стратегії розвитку дорожньо-експлуатаційних підприємств; －оцінити практику управління стратегією розвитку ДЕП Кіровоградської дорожньо-експлуатаційної дільниці з позицій довоєнної ретроспективи та умов першого року великої війни; －обґрунтувати запропонувати підходи до забезпечення росту потенціалу стратегічного розвитку підприємства (Кіровоградської дорожньо-експлуатаційної дільниці); －визначити реалістичні можливості забезпечення стратегічних орієнтирів розвитку Кіровоградської дорожньої дільниці як суб’єкта господарювання. The purpose of the qualification work is to study scientific hypotheses and design methodological and practical proposals for improving the strategic development of road maintenance enterprises. The purpose of the work led to the following tasks: - to study scientific approaches to the consideration of theories of enterprise development strategy; - to form methodological approaches to analysing the components of the development strategy of road maintenance enterprises; - to evaluate the practice of managing the development strategy of the Kirovohrad Road Maintenance Department from the standpoint of pre-war retrospective and the conditions of the first year of the Great War; - to substantiate and propose approaches to ensuring the growth of the strategic development potential of the enterprise (Kirovohrad Road Maintenance Department); - to determine the realistic possibilities of providing strategic guidelines for the development of Kirovohrad road section as a business entity.
Management of the strategic development of the road operating enterprise
Keywords: управління; стратегія; розвиток; дорожньо-експлуатаційне підприємство; management; strategy; development; road operating enterprise