Ефективність інвестицій підприємств молочної промисловості - Кузьмін, Є. С.; Kuzmin, E. (ННЦ «Інститут аграрної економіки», 2015)
Узагальнено і поглиблено теоретико-методологічні засади ефективності інвестицій, здійснено оцінку сучасних умов та напрямів інвестування, показників і факторів ефективності, а також обґрунтовано шляхи підвищення ефективності інвестицій підприємств молочної промисловості. Для вчених-фахівців, керівників і спеціалістів сільськогосподарських підприємств, працівників органів державної влади, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів.
Efficiency Investments dairy industry
Keywords: інвестиції; ефективність інвестицій; оцінка ефективності інвестицій; показники ефективності інвестицій; фактори ефективності інвестицій; шляхи підвищення ефективності інвестицій; investment; efficiency investments; evaluation of investment efficiency; investment performance; investment efficiency factors; ways to improve investment