Виробничі показники національної економіки - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кропивницький : сайт tusovka.kr.ua, 2018)
Стаття демонструє виробничий підхід до аналізу функціонування національної економіки The article demonstrates a production approach to the analysis of the functioning of the national economy
Production indices of the national economy
Keywords: система національних рахунків; ВВП; чистий експорт; національний дохід; system of national accounts; GDP; net exports; national income