Назаренко, С. А.2016-05-222016-05-222005Назаренко, С. А. Використання логістичного підходу для підвищення рівня фінансово-кредитного забезпечення підприємств харчової промисловості регіону / С. А. Назаренко // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2005. - Вип. 8. - С. 372-376.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/2639В дослідженні проаналізовано особливості та можливості використання логістичного підходу до підвищення кредитного забезпечення підприємств харчової галузі регіону, визначено вимоги до збільшення оборотних активів підприємств за рахунок логістичного фактору. In research the features and opportunities of use logistiks of the approach to increase of credit maintenance of the enterprises of a food-processing industry of region are analysed, the requirements to increase of turnaround actives of the enterprises for the logistiks of the factor are determined.uk-UAлогістикахарчова промисловістьрегіониоборотні активипродовольчі товариВикористання логістичного підходу для підвищення рівня фінансово-кредитного забезпечення підприємств харчової промисловості регіонуArticle