Шляхи використання електронно-інформаційних ресурсів у професійній підготовці майбутнього фахівця - Коломієць, О. Б. (ЦНТУ, 2020)
У тезах встановлено, що використання електронно-інформаційних ресурсів у професійній підготовці майбутнього фахівця має посилити вплив інформаційних процесів на різноманітні аспекти життєдіяльності закладу вищої освіти та підвищити його конкурентоспроможність щодо створення умов для надання високоякісних освітніх послуг.
Ways to use electronic information resources in the training of future professionals
Keywords: заклад вищої освіти; електронно-інформаційний ресурс; професійна підготовка; фахівець; освітній процес; інформація