Виявлення form-ботiв iз використанням методiв машинного навчання - Чорний, О. М. (КНТУ, 2016)
У данiй роботi розглядається метод виявлення ботiв, які виконують автоматичне заповнення i вiдправку веб-форм, що базується на використаннi методiв машинного навчання.
Keywords: виявлення ботів; машинне навчання; навчання з учителем; класифiкацiя