Діяльнісний підхід як теоретична основа організації науково-дослідницької роботи студентів у вищому навчальному закладі - Щербина, С. В.; Scherbina, S. (УІПА, 2004)
У статті авторкою запропоновано літературний огляд теорії діяльності та поетапного формування розумових дій як теоретичної основи організації та методики науково-дослідницької діяльності студентів у вищому навчальному закладі. Literary review of the functioning theory and the theory of stepwise intellectual activity forming as the theoretical base of organization and methods of students’ scientific research work is suggested by the author in the article.
Activity approach as the theoretical base for students’ scientific research work arrangement in academies
Keywords: діяльнісний підхід; науково-дослідницька робота; навчальна діяльність студентів; поетапнє формування розумових дій