Наукова та переддипломна практика. Фінанси, банківська справа та страхування. Магістр - Пальчевич, Г. Т.; Загреба, І. Л. (My University, 2019)
Методичні рекомендації розкривають: мету, завдання наукової та переддипломної практики, бази практики, порядок організації та керівництво практикою, структуру звіту з наукової та переддипломної практики та порядок його оформлення, а також критерії оцінювання студентів.
Keywords: критерії оцінювання студентів