Програма державної атестації здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» - Петренко, Д. І.; Васильковський, О. М.; Лещенко, С. М.; Лузан, П. Г. (КНТУ, 2015)
Метою державної атестації є комплексна перевірка знань вступників, які вони отримали в результаті вивчення циклу дисциплін, передбачених освітньо-професійною програмою та навчальними планами у відповідності з освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр. Державна атестація охоплює дисципліни професійної підготовки студентів відповідно до освітньо-професійної програми підготовки. Студент повинен продемонструвати фундаментальні і професійно-орієнтовані уміння та знання щодо узагальненого об’єкта праці і здатність вирішувати типові професійні завдання, передбачені для відповідного рівня.
Keywords: програма; атестація; бакалавр; агропромислове виробництво