Дослідження та програмна реалізація системи протидії зловмисним програмам з використанням методів машинного навчання - Фоменко, Станіслав Олегович; Fomenko, Stanislav (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи протидії зловмисним програмам з використанням методів машинного навчання. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи протидії зловмисним програмам з використанням методів машинного навчання. Об’єктом дослідження є процес протидії зловмисним програмам з використанням методів машинного навчання. Предметом дослідження є методи протидії зловмисним програмам з використанням методів машинного навчання. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a system for combating malicious programs using machine learning methods. The purpose of the development is the research and software implementation of a system for combating malicious programs using machine learning methods. The object of the research is the process of combating malicious programs using machine learning methods. The subject of the research is methods for combating malicious programs using machine learning methods.
Research and software implementation of a system for combating malicious programs using machine learning methods
Keywords: комп’ютерні науки; протидія зловмисним програмам; машинне навчання; computer science; countermeasures against malicious programs; machine learning