Дослідження та програмна реалізація системи інтелектуального дому з використанням технології LCN - Бутаков, В. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах Інтернету речей, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи інтелектуального дому з використанням технології LCN. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерні науки; сучасний будинок; інтелектуальний дом