Програмне забезпечення системи кібербезпеки розпізнавання образів для СКУД систем - Тараненко, Микола Вікторович; Taranenko, Mykola (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки розпізнавання образів для СКУД систем. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки розпізнавання образів для СКУД систем. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки розпізнавання образів для СКУД систем. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі RAD Studio Delphi. In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for the cyber security system of pattern recognition for ACS systems. The purpose of the development is the software of the cyber security system of pattern recognition for ACS systems. The result of the work is the software implementation of the pattern recognition cyber security system for ACS systems. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the RAD Studio Delphi environment.
Pattern recognition cyber security system software for ACS systems
Keywords: кібербезпека; розпізнавання образів; СКУД; cyber security; pattern recognition; ACS systems