Державний фінансовий контроль в Україні : проблеми та шляхи реформування - Коцюрба, О. Ю.; Могилей, А. О. (КНТУ, 2012)
У статті визначено сутність, функції і види державного фінансового контролю. Розглянуто основні проблеми та необхідність вдосконалення системи державного фінансового контролю в Україні та досліджено діяльність Держаної контрольно-ревізійної служби в сфері фінансового контролю.
Keywords: фінансовий контроль; фінансово-бюджетна дисципліна; Державна контрольно-ревізійна служба; Концепція розвитку державного внутрішнього фінансового контролю