Оцінка та аналіз системи стратегічного управління фінансами на підприємстві - Криворог, Ю. Ю.; Кравченко, В. П. (КНТУ, 2011)
У статті висвітлено результати аналізу та оцінка фінансової діяльності підприємства «Креатив». Досліджено систему стратегічного управління фінансами на підприємстві та удосконалено побудову Space-матриці. Запропоновано шляхи покращення системи управління фінансами на підприємстві
Keywords: фінанси; контроль; фінансова стратегія; стратегічне управління; фінансова сила; конкурентна перевага; стабільність середовища