Програмне забезпечення системи кібербезпеки застосунків та даних захищеної файлової системи - Лівітчук, Олексій Віталійович; Livitchuk, Oleksiy (ЦНТУ, 2023)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки застосунків та даних захищеної файлової системи. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки застосунків та даних захищеної файлової системи. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки застосунків та даних захищеної файлової системи. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Embarcadero Delphi. In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for the cyber security system of applications and data of a protected file system. The purpose of the development is the software of the cyber security system of applications and data of the protected file system. The result of the work is the software implementation of the cyber security system of applications and data of the protected file system. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on PCs of IBM PC architecture with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Embarcadero Delphi environment.
Cyber security system software for secure file system applications and data
Keywords: кібербезпека; захищена файлова система; cyber security; secure file system