Податковий паспорт регіону як інструмент планування бюджетних надходжень - Лисенко, А. М.; Шалімова, Н. С. (КНТУ, 2008)
В статті обґрунтовується необхідність розробки податкового паспорту регіону як інструменту планування бюджетних надходжень, запропоновані підходи до формування розділів податкового паспорту території. In the article is predicated from necessity of composite of tax passport from region for the instrument of planning of financial pay, suggest of untie from the composite of tax passport from district.
Keywords: податковий паспорт регіону; планування бюджетних надходжень; територія; індикатори