Перспективні напрямки розвитку зерноочисної техніки переробних підприємств - Сало, В. М.; Петренко, Д. І.; Нестеренко, О. В.; Гриценко, Д. О.; Salo, V.; Petrenko, D.; Nesterenko, A.; Gricenko, D. (КНТУ, 2011)
Означені проблемні питання підготовки зернового матеріалу на переробних підприємствах. Визначений перспективний напрям розвитку пневматичної зерноочисної техніки – застосування в каналах штучно створених силових полів. Обґрунтована можливість підвищення продуктивності відцентрово-пневматичного сепаратора ЗАВ 40.02.000. The problem questions preparation of grain-growing material are marked on processing enterprises. Certain perspective direction development of pneumatic graincleansing technique is application in the channels of the artificially created power fields. Reasonable possibility increase of the productivity centrifugal-pneumatic separator ZAV 40.02.000.
Perspective directions of development are graincleansing technique processing enterprises
Keywords: харчове машинобудування; підготовче відділення; відцентрово-пневматичний сепаратор; питома продуктивність; циліндричний барабан; пруткова навивка