Впровадження механізмів зворотного зв'язку в гуманітарних організаціях (на прикладі діяльності міжнародної гуманітарної організації "Save the Children") - Соцька, Наталя Володимирівна; Sotska, Natalia (ЦНТУ, 2024)
Актуальність теми обумовлена тим, що в умовах тривалих гуманітарних криз, викликаних війною в Україні, впровадження механізмів зворотного зв’язку стає одним із ключових завдань гуманітарних організацій, спрямованих на забезпечення ефективної взаємодії з бенефіціарами. У роботі комплексно досліджено механізми зворотного зв’язку в міжнародній гуманітарній організації «Save the Children», представлено основні напрями оптимізації зворотного зв’язку в діяльності міжнародної організації. The relevance of the topic is due to the fact that in the conditions of protracted humanitarian crises caused by the war in Ukraine, the implementation of feedback mechanisms is becoming one of the key tasks of humanitarian organizations aimed at ensuring effective interaction with beneficiaries. The paper comprehensively examines the feedback mechanisms in the international humanitarian organization "Save the Children", presents the main directions of optimizing feedback in the activities of an international organization.
Implementation of feedback mechanisms in humanitarian organisations (on the example of the international humanitarian organisation Save the Children)
Keywords: міжнародна гуманітарна організація; комунікація; зворотні зв’язки; інформаційні потреби; громади; international humanitarian organization; communication; feedback; information needs; communities