Промисловий комплекс Кіровоградської області: стан і перспективи розвитку - Тарасова, Н. В. (КНТУ, 2005)
У статті досліджені тенденції та проблеми, що простежуються в розвитку промислового комплексу Кіровоградщини. Визначені стратегічні цілі, завдання та заходи їх реалізації у перспективі до 2015 р., очікувані результати та ризики, які можуть перешкодити реалізації прогнозних напрямів розвитку промислового комплексу. In the article based on analysis of tendencies and vital issues which are existing in the development of the industrial complex of Kirovograd region, determined the strategic goals, tasks and arrangements, for their achievents, in prospects till 2015, defined results and possible risks on the way of development of the industrial complex.
Keywords: промисловий комплекс; перспективи розвитку