Будівельна механіка. РПЗ №1 - Портнов, Г. Д.; Пукалов, В. В.; Тихий, А. А.; Дарієнко, В. В. (ЦНТУ, 2025)
Методичні вказівки складені з метою полегшення самостійної роботи здобувачів освіти при виконанні розрахунково-графічного завдання на тему: «Розрахунок статично визначеної багатошарнірної балки».
Keywords: багатошарнірна балка; multi-joint beam