Програмне забезпечення системи кібербезпеки для відеоспостереження на базі бездротових мереж - Чирва, Максим Віталійович; Chyrva, Maxim (ЦНТУ, 2023)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки для відеоспостереження на базі бездротових мереж. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки для відеоспостереження на базі бездротових мереж. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки для відеоспостереження на базі бездротових мереж. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Builder C++. In this graduation thesis for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for a cyber security system for video surveillance based on wireless networks. The purpose of the development is the software of the cyber security system for video surveillance based on wireless networks. The result of the work is a software implementation of a cyber security system for video surveillance based on wireless networks. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on PCs of IBM PC architecture with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Builder C++ environment.
Cyber security system software for video surveillance based on wireless networks
Keywords: кібербезпека; відеоспостереження; cyber security; video surveillance