Ділові відносини між суб`єктами листування (на прикладі кількох листів архівної спадщини Ю. С. Мейтуса) - Тупчієнко-Кадирова, Л. Г.; Tupchienko-Kadirova, L. (КНТУ, 2012)
Кілька листів та записка до Ю. С. Мейтуса були проаналізовані, виділені структурні елементи, що характеризують ділові відносини між автором та кореспондентом. A few letters and message to Yu. S. Meytusa were analysed, structural elements which characterize business relationships between an author and correspondent are selected.
Business relationships between subjects of correspondence (on example of a few letters of the archived inheritance of Yu. S. Meytusa)
Keywords: ділові відносини; структурний аналіз текстів; Мейтус Юлій Сергійович; business relationships; structural analysis of texts Meytus Julius S.