Основи наукових досліджень. Практичні роботи - Ковальов, М. М.; Васильковська, К. В.; Мостіпан, М. І. (ЦНТУ, 2023)
Методичні рекомендації для виконання практичних робіт з дисципліни «Основи наукових досліджень» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 201 – Агрономія.
Keywords: основи наукових досліджень; практичні роботи; агрономія; бакалавр