Ретроспективний огляд результатів дисертаційних досліджень, які присвячено судово-економічній експертизі - Пугаченко, О. Б.; Пильникова, Я.; Черниш, Л. (Центрально-Українське видавництво, 2021)
Узагальнено авторів, що досліджували науково-теоретичні засади використання економічних знань при розслідуванні й попередженні злочинів економічного характеру сформовано та тих, що досліджували порядок призначення і проведення економічних експертиз. Згруповано дисертаційні роботи, які містять пропозиції з удосконалення порядку призначення і проведення судово-економічних експертиз, що було захищено в Україні у період 2000-2021 років. The authors, who studied the scientific and theoretical principles of economic knowledge use in investigation and prevention of crimes of economic nature were summarized and those who studied the procedure of appointment and conduct of economic experiments. The dissertation works, which contain proposals on improvement of the order of appointment and carrying out of the judicial and economic expert, which was protected in Ukraine in the period of 2000-2021 years, were grouped.
Retrospective review of the results of the research, which is devoted to judicial and economic expertise
Keywords: судово-економічна експертиза; результати дисертаційних досліджень; ретроспективний огляд; взаємозв’язок юридичного та економічного підходу; удосконалення порядку призначення і проведення судово-економічних експертиз