Аналітичні процедури внутрішнього аудиту у запобіганні ризикам банківської діяльності - Письменна, М. С.; Pysmenna, M. (КНТУ, 2011)
Досліджено аналітичні процедури оцінки ризиків та запобіганню їх у банківської діяльності, розглянуто особливості застосування аудиторських процедур при діагностичному обстеженні фінансового стану банку. Analytical procedures of risk assessment and their prevention in banking are studied, features of audit procedures for diagnostic examination of the bank’s financial condition are discussed.
Analytical procedures for internal audit in preventing risks of banking
Keywords: аналітичні процедури; аудиторські методи; оцінка ризику в аудиті; внутрішній аудит банку