Міграційні процеси: аспекти соціальної відповідальності - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Сурма, 2020)
Стаття розкриває необхідність, зміст та форми соціально-економічного впливу на міграційні процеси в умовах глобалізації The article reveal the necessity, the content and the forms of the socio-economic impact on migration in the context of globalization
Migration processes: aspects of social responsibility
Keywords: соціальна відповідальність; міжнародна міграція; механічний рух населення; демографічна криза; міграційна політика; social responsibility; international migration; the mechanical movement of population; demographic crisis; migration policy