Документаційне забезпечення функціонування селищної ради - Дахно, Вікторія Олегівна; Dakhno, Viktoriia (ЦНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота є дослідженням, яке присвячене забезпеченню ефективного функціонування органу місцевого самоврядування через організацію документаційних процесів. Qualification work is a study dedicated to ensuring the effective functioning of a local government body through the organization of documentation processes.
Documentary support for the functioning of the village council
Keywords: документаційне забезпечення; документообіг; системи електронного документообігу; реквізити документа; селищна рада; documentation; document management; electronic document management systems; document details; village council