Сучасні тенденції розвитку машин і обладнання сільськогосподарського призначення - Головач, І. В.; Черниш, О. М.; Holovach, I.; Chernush, O. (КНТУ, 2011)
Розглянуті перспективи розвитку сільськогосподарських машин і механічного обладнання у світлі використання сучасних технологій. Perspectives of development of agricultural cars and the mechanical equipment in the light of use of the current technologies are considered.
Modern lines of development of cars and the agricultural purpose equipment
Keywords: людина-оператор; роботизація; мехатроніка; екзоскелет