Екологічна структура дендрофлори парків та скверів м. Кіровограда - Колесник, О. С.; Аркушина, Г. Ф. (Лисенко В. Ф., 2015)
Публікація містить результати досліджень дендрофлори парків, скверів та інших рекреаційних районів міста Кіровоград. Зібрано матеріали польових досліджень (гербарій) та наведені результати теоретичного аналізу, в тому числі, визначення видового складу, екологічна класифікація та наведено висновки щодо екологічних пристосувань дендрофлори до міських умов.
Keywords: дендрофлора; парк; озеленення; рекреація