Прикочуючий коток сівалки - Артеменко, Д. Ю.; Магопець, О. С.; Амосов, В. В.; Самойлов, Ю. А. (ДП Український інститут промислової власності, 2013)
Прикочучий коток сівалки V-подібного профілю складається із кронштейна, на осі якого під кутом встановлені два котка, які мають в перерізі еліптичний профіль. Коток виконаний у вигляді двох циліндричних металевих ободів розміщених вертикально та з'єднаних між собою прутковими рамками трапецієподібного типу, які фіксуються дисками ступиці.
Keywords: сівалка; коток; обід; рамка