Методичні рекомендації до виконання та захисту міждисциплінарної курсової роботи. Облік і оподаткування. Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза - Шалімова, Н. С.; Магопець, О. А.; Лисенко, А. М. (ЦНТУ, 2023)
Методичні рекомендації визначають загальні вимоги до тематики, структури, обсягу й оформлення міждисциплінарної курсової роботи за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньо-наукової програми «Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза» для здобувачів І курсу денної та заочної форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти відповідно до стандартів вищої освіти України. Обґрунтовано мету та завдання міждисциплінарної курсової роботи, зазначені основні вимоги до її оформлення, описано процес виконання та організації захисту курсової роботи.
Keywords: міждисциплінарна курсова робота; облік; аудит; державний фінансовий контроль; експертиза; оподаткування; вимоги до оформлення; організація захисту