Програмне забезпечення структурно-логічної GERT-моделі технології розповсюдження шкідливого програмного забезпечення - Гонем, Амір Ваєльович; Gonem, Amir (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для структурно-логічної GERT-моделі технології розповсюдження шкідливого програмного забезпечення. Метою розробки є програмне забезпечення структурно-логічної GERT-моделі технології розповсюдження шкідливого програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація структурно-логічної GERT-моделі технології розповсюдження шкідливого програмного забезпечення. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Python. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed, which is intended for the structural-logical GERT model of the technology of spreading malicious software. The purpose of the development is the software for the structural-logical GERT model of the technology of spreading malicious software. The result of the work is the software implementation of the structural-logical GERT model of the technology of spreading malicious software. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software are provided. The program can be used on PCs with Windows 10/11. The program is developed in Python.
Software for the structural-logical GERT model of the technology of spreading malicious software
Keywords: комп’ютерна інженерія; GERT-модель; computer engineering; GERT model