Система автоматичного моніторингу параметрів техногенно небезпечних об’єктів - Бугайов, О. А.; Колесник, В. Т.; Bugayov, O.; Kolesnik, V. (КНТУ, 2012)
В статті розглянута система, яка забезпечує постійний збір інформації, спостереження та контроль за технологічними параметрами техногенно та природно небезпечних об'єктів, з метою раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та забезпечення максимально можливого інтервалу часу для виконання відповідних дій службами реагування на надзвичайну ситуацію. The system, that provides permanent collection of information, supervisions and control after technological parameters technogenic and naturally dangerous objects, is considered in the article, with the purpose of early exposure of threat of origin of emergencies and providing of maximally possible time domain for implementation of corresponding actions services of reacting on an emergency.
Automatic monitoring system of the parameters technogenic dangerous objects
Keywords: система моніторингу; безпека; канал зв'язку; техногенно небезпечний об’єкт; надзвичайна ситуація