Система нечіткого керування для очищення стічних вод від впливу роботи промислових підприємств - Копил, Олексій Юрійович; Kopil, Oleksiy (ЦНТУ, 2024)
Магістерська робота присвячена підвищенню енергетичної ефективності процесів електро-технологічного для очищення стічних вод промислових підприємств на основі застосування адаптивних методів керування за рахунок системи нечіткого керування з нейронної мережею. Master's thesis is dedicated to increasing the energy efficiency of electrotechnological wastewater industrial plants by implementing rational modes of using neural information systems.
Fuzzy control system for wastewater cleaning from industrial plants impacts
Keywords: система нечіткого керування; очищення стічних вод; промислові підприємств; Fuzzy control system; wastewater treatment; industrial enterprises