Основні проблеми визначення ефективності інвестиційних проектів - Палига, Є. М.; Яремик, Х. Я.; Скворцов, І. Б.; Palyga, Ye.; Skvortcov, І.; Jaremyk, Kh. (КНТУ, 2011)
Розглядаються основні проблеми обґрунтування ефективності інвестиційних рішень. Пояснено явне і неявне використання чиннику часу при визначенні ефективності інвестиційних проектів. Розкрито механізм порівняння грошових потоків і запасу. Обґрунтовано необхідність здійснення переходу в розгляді економічних процесів від дискретного методу до неперервного. The basic problems of ground of efficiency of investment decisions are examined. It is accounted for the obvious and non-obvious use to the factor of time at determination of efficiency of investment projects. The mechanism of comparison of money streams and supply is exposed. The necessity of realization of transition is grounded in consideration of economic processes from a discrete method to continuous one.
The basic problems of definition of efficiency of investment projects
Keywords: ефективність інвестицій; методи обґрунтування; приведені витрати; коефіцієнт ефективності; ставка дисконтування; чинник часу